Tussenrapportage CB-NL

Met de slogan ‘SAMEN-WERKEN AAN ÉÉN TAAL’ is het CB-NL kernteam in samenwerking met de bouwsector aan de slag gegaan.
Een nog steeds groeiend aantal mensen is enthousiast over dit initiatief en doet op de één of andere wijze mee. Maar naast veel enthousiasme, komen er ook andere signalen uit de sector:

-     Er zijn mensen die niet weten dat de CB-NL bestaat, of niet begrijpen wat de CB-NL is
-     Er zijn mensen die vinden dat de ontwikkeling niet snel genoeg gaat
-     Er zijn mensen die zich zorgen maken of de ontwikkeling juist niet te snel gaat. 
 
Deze signalen zijn mede reden om een tussentijdse rapportage op te stellen waarin de actuele stand van zaken wordt beschreven. De CB-NL is  een initiatief van en voor de sector. Daarom wordt gestreefd naar maximale transparantie.  Deze tussenrapportage draagt daartoe bij, dit naast andere  communicatie middelen zoals vele presentaties, een CB-NL-website, en een gedeelde Dropbox-projectomgeving.

Op 17 september is er een bijeenkomst van de BIR. Wij zullen dan rapporteren over de voortgang van de CB-NL. Hiervoor hebben we een tussenrapportage opgesteld. Deze is nu definitief en hieronder te vinden als pdf. Geïnteresseerd in de bijlagen? Laat het ons weten en dan kunnen we ze toesturen. Voor de Dropbox-leden staan deze ook op Dropbox in de folder ‘06 Tussenrapportages’.

 
Voor wie?
Verondersteld wordt dat de lezer van deze tussenrapportage enige voorkennis heeft. De rapportages uit de pilotfase worden als bekend beschouwd.

De hoofdrapportage over de pilotfase is te downloaden via deze link
De samenvatting van die hoofdrapportage is te downloaden via deze link

 
rc_icon_oranje Video
rc_icon_lichtblauw Meest gedownload